Cégünk egyik alapelve, hogy hosszútávú és minőségi munkára törekszünk, melyet mi sem tükröz jobban, mint hogy 33 éves fennállásunk óta rengeteg objektumot üzemeltetünk, akár általunk tervezett és kiépített, akár nem.

A kiépített rendszerek tekintetében, főként, amik élet-, és vagyonvédelmi szerepet látnak el, kiemelten fontos a karbantartás, mind a működés, mind a minőségi állapot megőrzése érdekében, ezáltal élettartamuk jelentősen növekedhet. Cégünk az általunk kiépített rendszerekre, a kötelező 1 év garancián felül biztosít további 1 év garanciát, amennyiben Ügyfelünk minket kér fel az üzemeltetésre.

Ezen felül cégünk saját távfelügyeleti szolgáltatással rendelkezik, így egy biztonságtechnikai rendszer teljes életútját biztonságban tudhatják ügyfeleink. Töretlenül azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkkal terhet vegyünk le ügyfeleink válláról, valamint olyan professzionális megoldásokat szállítsunk melyek az élet és vagyonvédelem mellett csökkentik az adminisztratív terheket és a felügyelettel töltött órákat.

A karbantartás és távfelügyelet viszonyáról itt olvashat: 

Bővebben