•  

Rendvédelmi eszközök

A B Consulting Kft. 2007. óta rendelkezik a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal által kiadott Haditechnikai szolgáltatások nyújtására feljogosító engedéllyel, amely alapján engedélyköteles termékeket forgalmazunk a honvédség, rendőrség, rendvédelmi szervek és más fegyveres testületek számára.

Az engedély hatálya alá tartozó eszközök használata is engedélyköteles, mivel azok alkalmasak kémelhárításra, felderítésre, lehallgatásra és titkosszolgálati célokra is. Így azokat kizárólag az arra feljogosított állami szervek számára értékesítjük.

Tevékenységünk során keletkezett minősített információk, dokumentumok kezelésére saját tulajdonú TÜK helyiséget hoztunk létre, amely a rendelkezik a Nemzeti Biztonsági Felügyelet által kibocsátott

  • Szigorúan Titkos minősítésű Telephely Biztonsági Tanúsítvánnyal,
  • NATO Titkos minősítésű NATO Telephely Biztonsági Tanúsítvánnyal,
  • EU Titkos minősítésű EU Telephely Biztonsági Tanúsítvánnyal.

Amennyiben Önnek munkájához titkosszolgálati, vagy egyéb engedélyköteles eszközre van szüksége és használatukra feljogosított szervezetet képvisel, további információért kérjük, forduljon hozzánk. Megkeresését teljes mértékű bizalmasságal kezeljük.

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.