•  

Laphangszórók

A síkhullámú audio technológia sok olyan alkalmazási problémát megold, amelyek a hagyományos hangszóró technológiával járnak. A hangsugárzó figyelemreméltó előnyöket nyújt a hagyományos dinamikus hangszóró és a síkmembrános hangszóró technológiákkal szemben, az ipari hangosítás egyik legjobb eszközévé válva így.

A technológia emellett különösen jó a bonyolult akusztikájú környezetek esetén, és ideális az olyan audio alkalmazások esetén is, ahol kiváló minőségben, nagy távolságra kell fókuszált hangot eljuttatni, egyenletes hangerőszint mellett.

A forradalmian új hangtechnológia teljesen újfajta audio megoldások kialakítását teszi lehetővé. Képes akár hangoszlop létrehozására is, a nagyon vékony (mindössze 4 mm vastag szerkezet), valamint a könnyedén formálható alak révén a hangsugárzókat könnyű a különféle alkalmazásokhoz és építészeti környezetekhez illeszteni.

Elégedett ügyfelünk

  • Cégnév: MÜPA - Ludwig Múzeum
  • Projektidőszak: jelenleg
  • Részletek: Laphangszórók
Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.