•  

Kamerarendszerek

A videomegfigyelő rendszerek a folyamatos felügyelet kimagasló eszközei. Azonnali információt szolgáltatnak a védendő területről, ugyanakkor a képek eltárolhatók, visszakereshetők. A korszerű, nagy felbontású és érzékenységű kamerarendszerek a digitális képrögzítők illetve az IP technika alkalmazásával komoly segítséget nyújtanak a védelemben.

A hálózatba köthető digitális képrögzítők összefüggő nagy rendszerek létrehozását is lehetővé teszik. A zártláncú - más néven CCTV - kamerák pedig biztonságos adattovábbítást is biztosítanak az Ön számára.

A gyártók, és a gyártmányok kiválasztását az ügyfél igényeinek szem előtt tartásával végezzük. Mivel a projektek egy részében az ár-értékarány rendkívül fontos szempont, a japán és nyugat-európai gyártmányok mellett az olcsóbb, de megbízható cégháttérrel rendelkező távol-keleti gyártmányokat is alkalmazzuk.

Elégedett ügyfelünk

  • Cégnév: Ibiden Hungary Kft.
  • Projektidőszak: jelenleg
  • Részletek: Intellio kamera rendszer, beléptető és behatolás jelző rendszerek
Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.