•  

Behatolásjelző rendszerek

Ügyfeleink biztonságának fokozása érdekében a telepítésre kerülő technikai eszközöket, rendszereket a védendő értéknek, kategóriának megfelelően választjuk ki. Megalakulásunk óta alkalmazunk professzionális eszközöket a különleges védelmet igénylő helyek, kiemelt értékű gyűjtemények, múzeum- és bankbiztonság területén. Alacsonyabb érték esetén természetesen az elvárásnak megfelelő kategóriájú védelmi eszközt ajánlunk.

A „nappali védelem” eszközei egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, különösen könyvtárak, boltok, fontosabb, fenyegetésnek kitett közintézmények területén. Éppen ezért kiemelt kockázatú helyeken vállaljuk detektor kapuk, csomagvizsgáló berendezések és speciális áruvédelmi rendszerek telepítését is!

Elégedett ügyfelünk

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.