•  

Komplex vagyonvédelmi megoldások

Szolgáltatásunk magában foglalja a technikai vagyonvédelem valamennyi ágát, kiterjed annak teljes vertikumára. Tevékenységünk során a legmagasabb színvonalon foglalkozunk tűzjelző, behatolás jelző, beléptető, videó megfigyelő és épületfelügyeleti rendszerek kivitelezésével, tervezésével és karbantartásával. Ügyfeleink elégedettsége és biztonsága számunkra a legfontosabb, ezért minden rendszer kiválasztása során törekszünk a költséghatékonyság mellett a legjobb megoldást biztosítani a konkrét igényekre.


Kérek árajánlatot!
Vagyonvédelmi rendszerek

Magasan képzett mérnökök

Speciálisan és magasan képzett szakmérnökeink helyezik üzembe és karbantartják az általunk tervezett és kialakított rendszereket.

Több mint 30 év tapasztalat

Már több mint 30 éve tudhatjuk elégedett partnereink között többek között a Magyar Nemzeti Bankot, Magyar Nemzeti Múzeumot, az Operaházat és a BRFK-t.

Magas színvonal és minősítések

Mindig is kiemelt szempont volt számunkra a maximális minőség, ezért cégünk ISO, AQAP, NATO beszállítói, titkos ügykezelői minősítéssel is rendelkezik.

Vagyonvédelmi rendszerek

Tevékenységi körünk lefedi a vagyonvédelem teljes vertikumát. Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, és ők örömmel segítenek, legyen szó bármilyen vagyon vagy tűzvédelmi feladat elvégzéséről!

Kamerarendszerek

Professzionális videó megfigyelés, a B Consulting segítségével. Legyen szó IP, HDTVI, HDCVI vagy intelligens kamerákról, cégünk mindenben áll rendelkezésére!

Tudjon meg többet

Tűzjelző és oltó rendszerek

30 év tapasztalattal, és több 100 komplett rendszerrel a hátunk mögött vállaljuk bármilyen gyártmányú tűzjelző rendszer tervezését, telepítését, karbantartását.

Tudjon meg többet

Behatolásjelző rendszerek

Precíz, mindenre kiterjedő védelem, kifejezetten az Ön igényeire és helyi adottságokra szabva.

Tudjon meg többet

Rendvédelmi eszközök

Speciális engedélyekkel vásárolható titkosszolgálati eszközök forgalmazása, felhasználása.

Tudjon meg többet

Laphangszórók

Ipari, irányított laphangszórók ügyfélszolgálatok, múzeumok, ipari létesítmények, üzletek és bevásárló központok számára.

Tudjon meg többet

Maximalista vagyok, és Partnereink elégedettségét kiemelt szempontként kezelem. Ezt kollégáimtól is elvárom, ennek köszönhető, hogy a B Consulting már 30 éve piacvezető szerepet tölt be a vagyonvédelmi ágazatban.

Szerezla Lajos, ügyvezető

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.