•  

B Consulting Rendszerház

Cégünk, a B Consulting Service Vagyonvédelmi Kft. 1990-ben alakult megbízható, minőségi biztonságtechnikai rendszerek létrehozására, telepítésére, tervezésére, gyártására. Munkatársaink már akkor jelentős tapasztalattal rendelkeztek, törzsgárdánk érdemben azóta sem változott. Tevékenységünk a tervezéstől a kulcsrakész átadásig átfogja a biztonságtechnika teljes vertikumát. Alakulásunk óta folyamatos karbantartási és hibajavítási ügyelettel rendelkezünk, sok ügyfelünket indulásunk óta partnereink közt tudhatjuk.

Vállalkozásunk során előnybe részesítjük a nívós, mérnöki tevékenységet igénylő feladatokat. A műemléki miliő, és a legszigorúbb biztonsági követelményeket igénylő környezet egyaránt mindennapos munkánk során, ezt a kiemelt minőséget Partnereinktől is megköveteljük.

A B Consulting Rendszerház létrehozásával végfelhasználóink számára szeretnénk biztosítani, hogy a tőlünk megvásárolt eszközök telepítésére, karbantartására és üzemeltetésére olyan partnert találjanak, akik a minőséget és a megbízhatóságot ugyanolyan fontos szempontként kezelik, mint a B Consulting Kft.

Letölthető dokumentumok: