•  

Cégünk 30 éve töretlenül azon dolgozik, hogy a maximumot nyújtsa ügyfeleinek a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése és üzemeltetése során. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt köszönthetjük!

Magasan képzett mérnökök

Speciálisan és magasan képzett szakmérnökeink helyezik üzembe és karbantartják az általunk tervezett és kialakított biztonsági rendszereket

Több mint 30 év tapasztalat

Már több mint 30 éve tudhatjuk elégedett partnereink között többek között a Magyar Nemzeti Bankot, Magyar Nemzeti Múzeumot, az Operaházat és a BRFK-t.

Magas színvonal és minősítések

Mindig is kiemelt szempont volt számunkra a maximális minőség, ezért cégünk ISO, AQAP, NATO beszállítói, titkos ügykezelői minősítéssel is rendelkezik

Teljes körű megoldások

Kompletten vállaljuk biztonságtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását a projekt teljes körű levezetésével és a hatósági engedélyesési eljárással együtt.

Miért válasszon minket?

A B Consulting Kft. alapításától kezdve a biztonságtechnika területén elsősorban a professzionális, komplex rendszerekre specializálódott, mindenkor a megrendelői igények teljesítését szem előtt tartva.

Szinte minden igényes réteg megtalálható megrendelőink között: bankok, múzeumok, intézmények, cégek, magán személyek. Gyártó- és gyártmány-függetlenségünkből adódóan a telepítendő rendszerek kiválasztását a védendő objektum és a rendelkezésre álló anyagi eszközök szabják meg. Mivel a nagy gyártói múlttal rendelkező cégek garantálják a rendszerek stabilitását, minőségét, ezért elsősorban ezekre a cégekre építünk, hogy Önök hosszú évekig probléma mentesen használhassák rendszereiket!

A forgalmazott biztonságtechnikai termékek palettáján saját gyártású biztonságtechnikai termékeink is megtalálhatóak és számos szolgáltatással is segítjük a már elkészült rendszerek folyamatos karbantartását, üzemeltetését szükség szerinti bővítését, átalakítását.

Kérek árajánlatot!
24

magasan képzett mérnök

30

év tapasztalat

1000

sikeres projekt

365

nap rendelkezésre állás

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.