•  

Speciális igényű biztonságtechnikai projektek

A megszokott biztonságtechnikai rendszerek mellett cégünk kiemelt, és speciális igényű projektek során is segítségére lehet. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, és az ügyfeleink elégedettségére, ezért munkánkat az ISO minőségirányítási rendszer előírásait figyelembe véve végezzük.

Rendelkezünk AQAP és NATO beszállítói jogosultsággal, valamint jogosultak vagyunk titkosszolgálati eszközök alkalmazására, forgalmazására is. Rendelkezünk nukleáris anyagok kezeléséhez, tárolásához szükséges helyiséggel, személyzettel és jogosultsággal is.

Ügyfeleink közt több olyan állami szervezet, és nagy magán cég is található, akik számára az információ biztonság kiemelkedő, ezért kollégáink Titkos Ügykezelői tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Elégedett ügyfelünk

  • Cégnév: ORFK és Budapesti Rendőr Főkapitányság
  • Projektidőszak: ......
  • Részletek: Rendőrpalota és 20 egyéb BRFK létesítmény tűzjelző és gyengeáramú rendszereinek karbantartása, kezelése
Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.