•  

Kibervédelmi sérülékenységvizsgálat

A tapasztalat azt mutatja, hogy a mai világban ahhoz, hogy valaki biztonságban érezhesse IT rendszerét elengedhetetlen az alapos kibervédelemi vizsgálat. Ennek ellenére sajnos a legtöbb rendszer érzékeny, biztonsági réseket tartalmazhat. Megnyugtató lehet, hogy szakértőink kifejezetten ebben szereztek hatalmas tapasztalatot, többek között felkutatják a potenciális szoftverhibákat, gyenge jelszavakat, hibás beállításokat, melyeket egy támadó képes lenne kihasználni.

A hálózati biztonsági felmérés: A hálózat elemeinek és felépítésének vizsgálata, lehetséges biztonsági kockázatok feltárása.

Vezeték nélküli hálózati biztonsági felmérés: A vezeték nélküli hálózat elemeinek és felépítésének vizsgálata.

Hálózati behatolási teszt: Internet és LAN irányából a biztonsági felmérés során feltárt lehetséges támadási felületeken keresztül megkísérelt behatolás a hálózatba és azok sikerességének dokumentációja.

Alkalmazás biztonsági vizsgálat: A vizsgált hálózaton elérhető alkalmazások biztonsági kockázatainak felmérése

Alkalmazás behatolási teszt: A vizsgált hálózaton elérhető alkalmazások feltárt biztonsági hibáinak kihasználásával megkísérelt behatolás és azok sikerességének dokumentációja.

Tanácsadás: A feltárt és elemzett biztonsági kockázatok csökkentésére, illetve behatolási tesztek során sikeresen véghezvitt támadások.

A részletes elemzés tartalmazza a megállapítások részletes leírását, az észlelt kockázati besorolást és a kockázatleírást, az érintett számítógépek és szolgáltatások felsorolását, valamint a kihasználhatóság bizonyítását és az ajánlott javítási intézkedéseket, vagy megoldásokat.

Ezeknek hála az észlelt hibák könnyen kijavíthatóvá válnak, így végül Ön is biztonságosnak tudhatja majd IT rendszerét!

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.