•  

Biztonságtechnikai rendszerek tervezése

Munkánk során előnybe részesítjük a nívós, mérnöki tervezést igénylő feladatokat. A műemléki miliő, és a legszigorúbb biztonsági követelményeket igénylő környezet egyaránt mindennapos munkánk során.

Gyártó- és gyártmány-függetlenségünkből adódóan megkeressük az ügyfél számára a legoptimálisabb rendszert, a védendő objektum jellegének, a rendelkezésre álló anyagi eszközöknek, és az elérhető legmagasabb technikai színvonalnak a figyelembevételével.

A kiterjedt hálózatokat, rendszereket az elismert, nagy gyártói múlttal rendelkező cégek termékeiből állítjuk össze, melyek garantálják a stabilitást, a működőképességet több évtized után is!

Elégedett ügyfelünk

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.