•  

Biztonságtechnikai rendszerek telepítése

Cégünk a vagyonvédelem területén elsőként részesült építőipari Mesterdíjban (Nívó díj) a Magyar Nemzeti Bankban végzett tevékenysége után.

Vállalkozásunk során előnyben részesítjük, a minőségi munkát, a nagyobb volumenű és komplexitású, összetett feladatokat. Az elmúlt három évtized alatt ezer feletti a telepített rendszereink száma, melyek közül sokat a mai napig is rendszeresen karbantartunk.

A B Consulting Kft. vállalt kötelezettségeit mindig pontosan, határidőre, maximális minőségben és a vállalt műszaki tartalomnak megfelelően teljesíti. Legyen szó egy különálló videó megfigyelő rendszerről, vagy egy épület komplett gyengeáramú kivitelezéséről, szakembereink mindenben megoldást nyújtanak!

Elégedett ügyfelünk

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.