•  

Biztonságtechnikai rendszerek műszaki felügyelete

Magasan képzett kollégáink országos lefedettséggel biztosítják gyengeáramú, biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerek műszaki felügyeletét, pár órán belüli hibaelhárítását.

Műszaki készenléti szolgálatunk az év minden napján, 0-24 órás felügyeletet és kivonuló szolgálatot biztosít, ezzel garantálva ügyfeleink részére a gyors, megbízható és professzionális megoldást bármilyen hiba, probléma esetén.

Műszaki vonuló szolgálatunk tagjai minden esetben mérnök vagy technikus végzettségűek, és nagy tapasztalattal rendelkeznek, így Budapesten 3, vidéken 6 órán belül meg tudják kezdeni a hiba elhárítását, és a rendszer helyreállítását.

Elégedett ügyfelünk

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.