•  

Biztonságtechnikai rendszerek karbantartása

A B Consulting Kft 30 év tapasztalattal végzi az ország legnagyobb tűzjelző, behatolás jelző, beléptető és videó megfigyelő rendszereinek karbantartását, műszaki felügyeletét, mindig a legmagasabb műszaki színvonalra törekedve!

Ennek érdekében egyedülálló módon az országban, nálunk minden karbantartó pár legalább egyik tagja szakirányú mérnöki végzettséggel, és legalább 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A legjobb ár biztosítása mellett ez is a garancia arra, hogy ügyfeleink mindig a maximumot kapják. Több mint 10 fős saját állományú karbantartói csapatunk jelenleg is közel 400 objektum teljeskörű karbantartását végzi országszerte.

Elégedett ügyfelünk

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.