•  

Biztonságtechnikai projektek teljes körű kivitelezése

Ajánlatkérésekre, közbeszerzési, valamint speciális – pl. NATO vagy AQAP minősítéshez kötött – pályázatokra előkészítő mérnök kollegáink sok éves szaktudásuk birtokában dolgozzák ki ajánlatunkat.

Magasan képzett tervező csoportunk naprakész információk alapján dolgozza ki az ügyfélnek legmegfelelőbb megoldást, majd a kivitelezéstől a kulcsrakész átadásig végigkísérik a projekteket.

Ügyfeleinknek csak az igényeiket kell meghatározniuk, ezt követően minden terhet leveszünk a vállukról. A hatósági engedélyeztetési folyamattól kezdődően a telepítési és beüzemelési, majd átadási folyamatokig mindent egy folyamat részeként viszünk végig!

Elégedett ügyfelünk

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Mit érdemes figyelembe vennie, ha biztonsági rendszert és kivitelezőt választ a projektjéhez?

Biztonságtechnikai kérdésekben ma már nagyon sok szolgáltató, kivitelező cég közül választhat projektjéhez partnert. Abban szeretnék ezzel a néhány gondolattal segíteni Önnek, hogyan találhatja meg a megfelelőt az adott feladathoz!
Bevett szokás, hogy bejáratott kapcsolatokon keresztül dőlnek el az ilyen beruházások, bár ez nem mindig az Ügyfele érdekeit szolgálja!

Tudjon meg többet
5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

5 tipikus tévhit a biztonsági rendszerekkel kapcsolatban

Talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy egy ügyfél furcsa, vagy téves feltételezésre kérdezett rá. Minden szakmának megvannak a sajátosságai és ezzel együtt a tipikus tévhitei is, amelyeket a laikusok fel szoktak hozni az egyeztetések során.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.