•  

Spica Zone Wing és Door - a legóként bővíthető beléptetőrendszer alapjai

Spica Zone Wing és Door - a legóként bővíthető beléptetőrendszer alapjai

A Spica rendszer legnagyobb előnye a modularitás.

A hálózat folyamatosan bővíthető annak köszönhetően, hogy az újabb vezérlőket és végpontokat csak hozzá kell adni a kommunikációs csatornához.

A két eszköz:

  • a Zone Wing az intelligens hálózatvezérlő, és
  • a Zone Door okos ajtóvezérlő

A Wing eszközre akár 32 db Door vezérlőt is lehet csatlakoztatni, így minden eddiginél helytakarékosabb megoldást nyújt a Spica rendszer. (Ez pl. műemlékvédelmi környezetben kiemelt szempont).

A Zone Wing vezérlő feladata, hogy begyűjtse a Zone Door-ok adatait, továbbítsa a kiszolgáló és a belépési pont között az üzeneteket, riasztásokat, naplóbejegyzéseket. Kezeli az ügyfélprofil adatbázist és az eseménynapolókat, így offline üzemmódban is fennakadás nélkül működik a beléptető rendszer.

Az elsődleges kapcsolatot az Ethernet port jelenti a kiszolgáló felé, de WiFi és Mobil hálózati csatlakozással is képes kommunikálni a központtal. (Éppen ezért akár a mozgó terminálokkal is együtt tud működni- pl. egy építkezésen, vagy más külső munkavégzési helyszínen)

A Zone Wing vezérlőben van szabotázskapcsoló is, ami észleli az illetéktelen kinyitást.

A Zone Door okos ajtóvezérlő a beléptetési pontok végponti eszközeinek kezelését látja el. Az eszköz rendkívül rugalmas, a kártyás mellett akár biometrikus olvasók kezelését, az ajtónyitó relék szabályozását, más ki és bemeneti portokat és a riasztásokat is képes kezelni a Wiegand és RS485 protokolljainak köszönhetően.

A Zone Door készülékhez akár Zone Button készüléket is csatlakoztathat, ami lehetővé teszi az alapvető beléptetés vezérlési funkciók hozzáadását a munkaidőnyilvántartó terminálhoz.

Így ez a rendszer nem csupán helytakarékos, hanem rendkívül sokoldalú is.

Az egyes funkciók, modulok rugalmasan telepíthetők a már kiépített hálózathoz.

Spica Zone Wing és Door - a legóként bővíthető beléptetőrendszer alapjai

Ha modernizálni szeretné meglévő beléptető rendszerét: a Spica vezérlői az egyik legjobb választás Önnek!

  • rugalmasan fejlődik az eszközkezelésük, így csupán a vezérlőegységek cseréjével be tudja üzemelni új rendszerét
  • időtálló- mivel a rendszer alapja két hardveres vezérlő, amihez rugalmasan köthet végpontokat, illetve újabb vezérlőket így a Spica rendszerek évtizedekig ki tudják szolgálni a legmagasabb szinten a beléptetési és biztonsági igényeit
  • a szoftveres támogatásnak köszönhetően nagyban meg tudja könnyíteni a HR és a bérszámfejtés adminisztratív feladatait, azonnak felhasználható információkkal
  • bővíthető: legyen az egy új épület, vagy telephely a moduláris kialakításnak köszönhetően egyszerűen fejleszthető a rendszer
  • biztonságos, a kommunikációs protokollja is és a hardveres biztonsága is kiemelkedően jó eredményeket ért el a nemzetközi teszteken

Használatát a rugalmassága és megbízhatósága miatt a bankszektortól, az ipari egységeken át az energetikai létesítményekig sok helyen megtalálhatjuk világszerte.

Ha szeretne Ön is egy ilyen költséghatékony, megbízható rendszert, akkor kérje árajánlatunkat az alábbi űrlap segítségével!


Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.