•  

Zone Button és Zone Touch munkaidő terminálok - a kényelmes és gyors megoldás

Spica Door Cluod - a biztonságos kapu a felhőhöz

A Spica rendszer kifejezetten munkaidő nyilvántartására kifejlesztett termináljai. A két készülék hasonló tudással rendelkezik, kivitelezésünkben térnek el némiképp.

A Button és Touch terminálok elegáns és költségkímélő megoldást nyújtanak Önnek is. Mind a két készülék rendelkezhet beépített olvasóval, ami támogathatja a HID iClass, Mifare és hagyományos EM szabványokat is.

Vagy választhatja az olvasó nélküli változatot is, amelyet külső végpontokhoz, például egy Morpho biometrikus olvasóhoz csatlakoztathat.

Ha Zone Door eszközt is csatlakoztat hozzá, akkor az alapvető beléptetés-vezérlési feladatokat is képes ellátni az adott ajtó esetében.

Fontos: Egy Zone Button vagy Touch eszköz csak egy ajtót tud vezérelni!

Memóriájában képes 10.000 offline eseményt és 3.500 felhasználói profilt eltárolni, sőt akár riasztás kezelési funkciókat is tud biztosítani az adott ajtóhoz.

Strapabíró kivitelezésű:

A Zone Button 4 gombos kivitelű terminál rendkívül strapabíró, bátran ajánljuk ipari környezetbe is. Kapacitív billentyűzetének köszönhetően nincsenek benne mozgó alkatrészek, amelyek meghibásodhatnának. Az LCD kijelző védelmét pedig egy megerősített kijelzővédő üveg biztosítja.

Spica Munkidő terminálok

A Zone Touch ezzel szemben inkább irodai környezetbe ajánlott. A terminál nem rendelkezik gombokkal, az összes kommunikációt az érintőképernyőn keresztül lehet a készülékkel lefolytatni. Mivel a kijelző érzékenyebb, mint a gombok, sokkal inkább való ez a megoldás a tiszta terekbe, irodákba.

A Zone Button és Touch terminálok Ethernet porton keresztül kapcsolódnak a rendszerhez, ahová a regisztrált eseményeket is továbbítják. Így a megfelelő szoftvermodullal könnyedén kezelhetőek a jogosultságok, riportálhatóak a dolgozók munkaidő adatai.

Kezelésük rendkívül egyszerű, nem igényel „beszoktatási” időszakot.

Mikor válassza a Zone Button és Touch munkaidő terminálokat?

  • ha fontos az egyszerű és gyors működés
  • speciálisan ipari környezetben van rá szüksége
  • olyan eszközt keres, ami akár offline módban is el tudja látni a feladatát
  • elegáns, mégis költséghatékony eszközre van szüksége
  • szeretné egy kézben tartani a dolgozók munkaidő információit a megbízhatatlan és „sokszorjavított” jelenléti ívek helyett

Letölthető dokumentumok:

Ha Ön is szeretne egy sokoldalú, kényelmes és elegáns megjelenésű munkaidőterminál rendszert használni, akkor kérje árajánlatunkat az alábbi űrlap segítségével:


Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.