•  

Spica SAP integráció- minden egy helyen

Spica SAP integráció

Egyre gyakoribb igény, hogy a cég minden információja egyetlen rendszerben elérhető legyen.

Mivel a Spica élenjár a kreatív és innovatív biztonságtechnikai és beléptetés-vezérlési megoldások fejlesztésében, adta magát, hogy integrálható legyen a legelterjedtebb vállalatirányítási rendszerbe is.

Ezért született meg az SAP illesztő eszköz is, hogy külön rendszerek használata helyett inkább a már meglévő vállalatirányítási rendszerében tudja riportálni és kezelni a biztonsági rendszer és a munkaidő terminálok által gyűjtött információkat.

A Time&Space és az SAP integrációja mellett olyan multinacionális vállatok tették le a voksukat, mint a Spar vagy a Telekom Slovenije.

Az illesztő lehetővé teszi, hogy az SAP és a Spica Time & Space rendszer között rendszeres kommunikációval, kézi beavatkozás nélkül adódjanak át az adatok (ezért a hiba esélye minimális). Így például a HR és bárszámfejtési osztályok is azonnal hozzáférhetnek a szükséges munkaidő nyilvántartásokhoz, riportokhoz.

Ezzel megszüntethető a párhuzamos adattárolás, hogy rendundánsan legyenek meg az információk az SAP és a Time & Space rendszerében is.

Az illesztő rendelkezik SAP tanúsítvánnyal, azaz bizonyítottan hiba nélkül működteti a két rendszer között a kommunikációt, biztosítja az átjárhatóságot a megfelelő jogosultsági szintek szerint.

A szoftver képes a bonyolultabb bérszámfejtési tételek kezelésére is, mint a túlórák, a bónuszok, a jutalékok vagy éppen a levonások.

A két rendszer integrációja

  • növeli a termelékenységet,
  • csökkenti a tranzakciós költségeket,
  • egyszerűsíti a munkaidő és a távollét kezelését,
  • módot ad a központi áttekinthetőségre.

A rendszerek együttműködése lehetővé teszi, hogy lekövesse a jogszabályi változásokat, nagyobb egyedi fejlesztések finanszírozása nélkül is!

Használata rendkívül egyszerű és gyors. Rendelkezik web-kliens eléréssel is, így bárhonnan hozzáférhet az adatokhoz.

Ha Ön is szeretné összekötni munkaidő nyilvántartó- és SAP vállalatirányítási rendszerét, kérje árajánlatunkat az alábbi űrlap segítségével:


Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.