•  

Morpho Wave: a biometrikus azonosítás új hulláma!

Egyszerű, gyors, érintés nélküli ujjlenyomat azonosítás. A Morpho Wave az eddigi leggyorsabb biometrikus azonosító eszköz, ami a kiemelkedő pontossága mellett arra is képes, hogy a nedves, vagy sérült ujjlenyomat tulajdonosát felismerje! Dinamikus adatgyűjtési megoldása remek megoldás Önnek, ha fontos, hogy a beléptetés gyorsan menjen.

A beléptető rendszer mellett, munkaidő nyilvántartó funkcióval is rendelkezik. Képes akár 10.000 felhasználót felismerni és 1 millió eseményt tárolni.

A modern, letisztult megjelenésű, szálcsiszolt rozsdamentes acél szkenner egy nagyméretű kijelzővel is fel van szerelve, ami lehetővé teszi a nagymértékű testre szabást (dedikált üzenetekkel, videókkal vagy egyéni hátterekkel).

A szkenner 4 ujjlenyomatát vizsgálja meg az azonosításhoz, kevesebb mint 1 másodperc alatt, mindössze annyival, hogy kezét elhúzza a szkenner felett, már ennyiből is 100%-os biztonsággal tudja azonosítani a felhasználókat.

A Morpho Wave rendszert kifejezetten a nagy forgalmú, magas biztonságot megkövetelő helyekre ajánljuk.

Az 5 legnagyobb előnye:

  • GYORSASÁG (4 ujjas menet közbeni azonosítás)
  • HIGIÉNIA (érintés nélküli)
  • BIZTONSÁG (a biometrikus azonosítás kijátszhatatlan)
  • KÉNYELEM (nem kell kártyákkal bajlódni)
  • MULTIFUNKCIÓS (integrált munkaidő nyilvántartó funkcióval)

Kapcsolódó video

 

Letölthető dokumentumok:

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.