•  

Elérhető és biztonságos biometrikus azonosítás

Napjaink meghatározó eleme a biometrikus azonosítás, legyen szó ujjnyomat olvasásról, érhálózat vizsgálatról, retina szkennerről, vagy arc felismerésről. Felhasználási területei igen szerte ágazóak, a beléptetéstől a munkaidő nyilvántartáson át a mobil telefonjaink feloldásáig már mindenhol előfordul. Szakembereink segítségével minden területre megtalálhatja a megfelelő megoldást, ami legjobban képes kiszolgálni az igényeit kompromisszumok nélkül. Az általunk alkalmazott biometrikus szenzorok a világelső Safran Morpho eszközei, mely garancia a megbízhatóságra és hosszú probléma mentes üzemre.


Kérek árajánlatot!

Magasan képzett mérnökök

Speciálisan és magasan képzett szakmérnökeink helyezik üzembe és karbantartják az általunk tervezett és kialakított rendszereket.

Több mint 30 év tapasztalat

Már több mint 30 éve tudhatjuk elégedett partnereink között többek között a Magyar Nemzeti Bankot, Magyar Nemzeti Múzeumot, az Operaházat és a BRFK-t.

Magas színvonal és minősítések

Mindig is kiemelt szempont volt számunkra a maximális minőség, ezért cégünk ISO, AQAP, NATO beszállítói, titkos ügykezelői minősítéssel is rendelkezik.

Biometrikus azonosítás

Napjaink legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb azonosítási módszere a biometrikus azonosítás. Válogasson megoldásaink közül, legyen szó bármilyen biometrikus azonosítási feladatról, mi tudunk segíteni!

Morpho ujjlenyomat-olvasó

Ujjnyomat olvasás a világvezető Morpho termékekkel. Univerzális csatlakozó felületein keresztül bármilyen rendszerhez illeszthető!

Tudjon meg többet

Morpho vénaszkenner

Kiemelt biztonságra van szüksége? A Morpho véna szkennerek gyors és hatékony algoritmusuknak köszönhetően minden eddiginél gyorsabb azonosítást tesznek lehetővé.

Tudjon meg többet

Morpho arcfelismerő berendezések

3D arc felismerés kevesebb mint 1 másodperc alatt. Kontaktus mentes biometrikus azonosítás kiemelkedő biztonsági szint mellett!

Tudjon meg többet

Ujjnyomat azonosítás mozgásban

Rendkívül gyors érintés nélküli ujjlenyomat olvasás és munkaidő nyilvántartó funkció egyetlen design-os szkennerrel! A beléptetés új hulláma!

Tudjon meg többet

Maximalista vagyok, és Partnereink elégedettségét kiemelt szempontként kezelem. Ezt kollégáimtól is elvárom, ennek köszönhető, hogy a B Consulting már 30 éve piacvezető szerepet tölt be a vagyonvédelmi ágazatban.

Szerezla Lajos, ügyvezető

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.