•  

Spica munkaidő nyilvántartó rendszerek

Spica munkaidő nyilvántartó rendszer teljes egészében integrált a beléptető rendszerrel, így még nagyobb rugalmasság és hatékonyság érhető el vele. A rendszer, azon felül, hogy kiemelkedő tudással rendelkezik a munkaidő nyilvántartás területén, képes automatikusan adatot szolgáltatni a bérszámfejtő szoftvernek, SAP integrált, és idő ráfordítási modult is tartalmaz. Szabadon paraméterezhető lekérdezéseivel bármilyen adathoz könnyedén, akár automatikusan is hozzáférhetünk, ezzel könnyítve meg az adminisztrációs feladatokat.

A Spica rendszerhez saját gyártmányú munkaidő terminálok is csatlakoztathatók, melyek bármilyen körülmények között képesek az adott helyszín igényeit kiszolgálni!

Elégedett ügyfelünk

Spica Munkidő terminálok

Spica Munkidő terminálok

A dolgozók gyors és kényelmes munkaidő nyilvántartásának legjobb eszközei.

Tudjon meg többet
Spica All Hour system - az intelligens munkaidőnyilvántartó

Spica All Hour system- az intelligens munkaidőnyilvántartó

Felejtse el a felesleges adminisztrációt és a papírmunkát! Használja az intelligens Spica All Hour munkaidőnyilvántartó rendszert!

Tudjon meg többet
Spica SAP integráció

Spica SAP integráció

Komplex megoldások egyetlen rendszerben! Kösse össze SAP vállaltirányítási rendszerét a Spica biztonsági és munkaidő hálózatával!

Tudjon meg többet
Gyakori kérdések a Spica rendszerről

Gyakori kérdések a Spica rendszerről

Mivel a külföldi sikerek után Magyarországon frissen bevezetésre kerülő rendszerről van szó, ezért joggal lehetnek Önnek is kérdései róla. Összegyűjtöttük most azt a hármat, amit a legtöbb ügyfelünk megkérdezett tőlünk, amikor a figyelmébe ajánlottuk ezt a megoldást.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.