•  

Spica beléptető rendszerek

A Time&Space rendszer kiemelkedően rugalmas és bővíthető, miáltal alkalmas nagyon eltérő vállalatok és szervezetek számára is, függetlenül ezek nagyságától és földrajzi elhelyezkedésétől. A rendszer felhasználói megtalálhatók minden szektorban a gyártástól kezdve az energiatermelésen és bányászaton át a kereskedelem, pénzügy, vendéglátás, egészségügy és kormányzat területéig.

A beléptetés-vezérlés két alapvető hardver elemen alapul: a Zone Wing intelligens vezérlőn, és a Zone Door okos ajtó vezérlő készüléken. Mindkét eszköz kis méretű, kompakt szerkezet, melyek DIN sínre illeszthetők, így rendkívül alkalmas meglevő, elavult rendszerek modernizálására, cseréjére. A Spica eszközök alkalmazásával nem szükséges a korábbi kábel hálózatot és meglevő proximity olvasóit lecserélnie, elegendő csupán a vezérlő egységeket kicserélni, és máris élvezheti a jelen kor legmagasabb műszaki színvonalát képező megoldások nyújtotta előnyöket.

A Zone Wing végzi a beléptetés-vezérlési logikát, tárolja a felhasználói belépési profilokat, és kommunikációs csomópontként működik a rá csatlakoztatott Zone Door eszközök számára. Mindegyik Zone Door készülék helyi beléptetés-vezérlő eszközöket köt össze (proxy kártyaolvasók, ajtózárak, riasztó gombok, ajtónyitó gombok, nyitás érzékelők, stb), amelyek egy ajtóhoz tartoznak. A Zone Wing közvetlenül csatlakozik az IP hálózathoz Ethernet vagy USB vezetéknélküli interfészen keresztül. A Zone Door egy CAN-busz segítségével csatlakozik a Zone Wing vezérlőhöz. Ennek a felépítésnek köszönhetően a rendszer nagyon könnyedén és dinamikusan bővíthető, és méretezhető. Ezen tulajdonsága teszi alkalmassá a Spica megoldását mind a kis 1-2 ajtós rendszerekhez, mind a nagy, több száz belépési pontot tartalmazó bonyolult rendszerekhez.

A meglevő beléptető rendszerünkhöz könnyedén csatlakoztathatunk munkaidő nyilvántartó terminálokat és Morpho biometrikus olvasókat is, ezáltal tovább növelhetjük rendszerünk rugalmasságát és felhasználhatóságát, tovább terjesztve ezzel a lehetséges alkalmazási területeket.

A rendszer valós időben kommunikál a vezérlőkkel (gyűjti az eseményeket, visszajelzést ad, frissíti a belépési profilokat, kezeli a riasztásokat). A kommunikáció megszakadása esetén a rendszer saját memóriájából, autonóm módon tovább működik. A kommunikáció helyreállása után automatikusan frissítődik minden belépési esemény, és esetleges módosítás.

Letölthető dokumentumok:

Elégedett ügyfelünk

Spica Zone Wing és Door - a legóként bővíthető beléptetőrendszer alapjai

Spica Zone Wing és Door- a legóként bővíthető beléptetőrendszer alapjai

A Spica saját fejlesztésű beléptetés- és ajtóvezérlő egységeivel a meglévő és új biztonsági rendszerek is gyorsan és költséghatékonyan kiépíthetőek, modernizálhatóak.

Tudjon meg többet
Spica Door Cluod - a biztonságos kapu a felhőhöz

Spica Door Cluod - a biztonságos kapu a felhőhöz

Napjaink egyik alapelvárása, hogy a biztonsági rendszerek adatai hozzáférhetőek legyenek a világ bármely pontjáról. A felhő alapú szolgáltatásunk, a Spica Door Cloud ehhez kínál Önnek egy biztonságos kaput!

Tudjon meg többet
Gyakori kérdések a Spica rendszerről

Gyakori kérdések a Spica rendszerről

Mivel a külföldi sikerek után Magyarországon frissen bevezetésre kerülő rendszerről van szó, ezért joggal lehetnek Önnek is kérdései róla. Összegyűjtöttük most azt a hármat, amit a legtöbb ügyfelünk megkérdezett tőlünk, amikor a figyelmébe ajánlottuk ezt a megoldást.

Tudjon meg többet

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.