•  

BCS forgóvilla- és kereszt

A legelterjedtebb személy-beléptető berendezés. Egyszerűen kezelhető, nagy áteresztő képességű és megbízható beléptető eszköz. Használata ott javasolt, ahol fontos biztonsági szempont a belépők egyéni azonosítása, korlátozása, pl.: iskolák, gyárak, irodaházak, hivatalok, sportcsarnokok, stadionok.

Forgóvilláink használata kényelmes, ennek érdekében eszközeink motoros és mechanikus kivitelben is rendelhetők. A mechanikus (félautomata) változat esetén az áthaladás alatt magunknak kell a villa kart átfordítani, míg a motoros verzió esetén (automata), ezt a forgató motor elvégzi helyettünk.

Az áthaladás kontrollálása történhet beléptető rendszeren keresztül, vagy recepciós pulton elhelyezett nyomógombokkal, vagy akár ezek kombinációjával is. Forgóvilláink alkalmasak kétirányú beléptetés kezelésére, áthaladási számlálásra, valamint ejtőkaros verzióban is elérhetőek. Ilyenkor egy esetleges tűzjelzés hatására a forgóvilla karjai leesnek, így biztosítva a szabad menekülési útvonalat az épületből.

Az áteresztő képesség több berendezés párhuzamos telepítésével tetszőlegesen növelhető.

Minden eszközünk szünetmentesíthető, így egy áram kimaradás esetén akár 8 órán keresztül üzemképes marad rendszerünk. A forgóvilla házak igény szerint egyedi kialakítással és színezéssel is kérhetők!

Összefoglalva tehát, a BCS Forgóvillák:

  • biztonságosak,
  • jó ár/érték aránnyal rendelkeznek,
  • automata és felautomata kivitelben is elérhetőek,
  • nagy áteresztő képességűek,
  • igény szerinti burkolat kialakítás és szín is kérhető,
  • minden beléptető rendszerhez csatlakoztatható.

Elégedett ügyfelünk

Referenciáink

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.