•  

Beléptetés, munkaidő nyilvántartás

Beléptető rendszer alkalmazásával egyszerűbbé teheti életét, szabályozhatja a területre való belépéseket, és termékeink segítségével a munkaidő nyilvántartást is egy rendszeren belül kezelheti, még speciális kulcsmenedzsment és biometrikus azonosítási opciót is tudunk biztosítani!

Megoldást kínálunk az egyszerű egy ajtós beléptetéstől egészen a komplex, rendszám felismerőt, nagy hatótávolságú olvasókat, munkaidő nyilvántartót és forgóvillákat, sorompókat integráló ipari rendszerekig minden szegmensben.

Forgalmazói vagyunk Magyarországon a szlovén SPICA beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszernek, mely a világ számos pontján bizonyította már alkalmasságát az elektronikus beléptetés területén, a kis rendszerektől egészen a több 100 belépési pontot alkalmazó megoldásokig.


Kérek árajánlatot!
Beléptető rendszerek

Magasan képzett mérnökök

Speciálisan és magasan képzett szakmérnökeink helyezik üzembe és karbantartják az általunk tervezett és kialakított rendszereket.

Több mint 30 év tapasztalat

Már több mint 30 éve tudhatjuk elégedett partnereink között többek között a Magyar Nemzeti Bankot, Magyar Nemzeti Múzeumot, az Operaházat és a BRFK-t.

Magas színvonal és minősítések

Mindig is kiemelt szempont volt számunkra a maximális minőség, ezért cégünk ISO, AQAP, NATO beszállítói, titkos ügykezelői minősítéssel is rendelkezik.

Beléptető rendszerek

Beléptetés vezérlő, forgóvilla, munkaidő nyilvántartás, rendszám felismerés, kulcsmenedzsment rendszerek, biometrikus azonosítás? A B Consulting kínálatában minden megtalálható!
Bármire is legyen szüksége, mi megtaláljuk a legjobb megoldást!

Digicon dFlow nyitott gyorskapu

Nyitott üzemű gyorskapu, amely szinte bármilyen beléptető rendszerrel kombinálható. Biometrikus, proxy kártyás vagy akár PIN kódos azonosítással.

Tudjon meg többet

Spica beléptető rendszerek

Beléptető rendszer, munkaidő nyilvántartó, biometrikus azonosítás és könnyű telepíthetőség? A válasz SPICA!

Tudjon meg többet

Spica munkaidő nyilvántartó rendszerek

Professzionális munkaidő nyilvántartás, SAP integrációval és speciális igényeket is kielégítő céleszközökkel. A SPICA-val lehetséges!

Tudjon meg többet

BCS Kártya elnyelő

Sok a látogató, nehezen kezelhetők a kiadott kártyák, és szeretné csökkenteni a problémákat? Kártya elnyelőnk megoldást nyújt!

Tudjon meg többet

BCS forgóvilla- és kereszt

A fizikai belépés korlátozás és szabályozás leghatékonyabb eszközei a forgóvillák és keresztek. Megbízható megoldást kínálunk, ami hosszú évekig nem okoz problémát!

Tudjon meg többet

Kulcsmenedzsment rendszerek

Bonyolult kulcs nyilvántartás, nehézkes nyomon követhetőség, nem automata rendszer? Kulcsmenedzsment rendszerünk segíthet!

Tudjon meg többet

Maximalista vagyok, és Partnereink elégedettségét kiemelt szempontként kezelem. Ezt kollégáimtól is elvárom, ennek köszönhető, hogy a B Consulting már 30 éve piacvezető szerepet tölt be a vagyonvédelmi ágazatban.

Szerezla Lajos, ügyvezető

Bízza biztonsági rendszereinek kialakítását profikra!

Valamennyi, általunk tervezett vagy kivitelezett rendszert magasan képzett, tapasztalt mérnökeink helyeznek üzembe és karbantartanak a legszigorúbb műszaki irányelvek alapján.